A magyar természetgyógyászat kiemelkedő alakja, Béky László osztja meg a Golden Yacca étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos több mint két évtizedes tapasztalatait az érdeklődőkkel a keszthelyi Vital Forumban 2017. október 16-án.
Béky László előadása a Vital Forumban
Béky tanár úr a magyar természetgyógyászat atyjának tekinthető dr. Oláh Andor tanítványa, szellemi örökségének továbbvivője. Televíziós műsoraival, újságcikkeivel régóta a magyar természetgyógyászat ismert és elismert alakja.

Évekig az egészségügyben dolgozott, mint műtős, majd két évtizedet az agráriumban, így ivódott belé a beteg ember szenvedése, a segítségkérés szellemisége, és erősödött meg benne a természet rendjének elsődlegessége.
A természetgyógyászattal az 1980-as évek közepétől kezdett el foglalkozni a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében, amelynek a mai napig vezetőségi tagja. Saját rendelőjét 1991-ben nyitotta meg Budapesten. Itt elsősorban a krónikus degeneratív betegségek lelki és testi terápiáival, a megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik mind a mai napig.
Részt vett a természetgyógyászati törvény kidolgozásában, s maga is levizsgázott a következő szakokból: akupresszúra, alternatív fizioterápia, alternatív mozgás és masszázs terápia, bioenergetika, fitoterápia, fülakupunktúrás, addiktológia, reflexológia, szemtréning eljárások életmód tanácsadó és terapeuta. Mindezeket oktatja is, állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel a hallgatókat, egyúttal vizsgabizottsági elnök.

Keszthelyi előadásán - melyre október 16-án 14 órai kezdettel kerül sor - a Golden Yacca étrend-kiegészítő termékcsaláddal szerzett több évtizedes tapasztalatait osztja meg a hallgatósággal. Az előadáson való részvétel ingyenes, de a várható nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációs űrlapunkat ide kattintva töltheti ki.
forrás: https://beky-termeszetgyogyaszat.hu/