A keszthelyi belváros szívében, a Balatonhoz közel, zöld környezetben várja Önt a Golden Yacca Vendégház. Tavaszi és kora nyári akciónk keretében most 15% kedvezménnyel foglalhat szobát nálunk.
Szálláshelyünk értékelése a Booking.com-on 9,5 pont, ami rendkívülinek számít. A Golden Yacca Vendégház kerttel és közös társalgóval várja vendégeit Keszthelyen. A közeli nevezetességek közé tartozik a 700 méterre lévő Balaton Múzeum, az 1,8 km-re lévő Festetics-kastély és az 1,1 km-re lévő Helikon Kastélymúzeum. A szobákhoz a kertre kilátást nyújtó, kültéri pihenősarok tartozik. Mindegyik szoba kábel-TV-vel rendelkezik. Valamennyiben gardróbszekrény található.

A keszthelyi Szigetfürdő 1,3 km-re fekszik. A legközelebbi reptér a 16 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér.

Az értékelések szerint ez az egyik legjobb elhelyezkedésű szállás Keszthelyen! A vendégek itt jobban meg vannak elégedve az elhelyezkedéssel, mint a város más szállásainál. Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,6 pontra értékelték.

A Booking értékelései szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Keszthelyen! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Előszezoni vendégeink (2019. június 30-ig) 15% kedvezménnyel foglalhatnak szállást a Golden Yacca vendégházban, ha ide kattintanak: https://www.booking.com/hotel/hu/golden-yacca-vendeghaz.hu.html

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
forrás: https://www.booking.com/hotel/hu/golden-yacca-vendeghaz.hu.html