A Golden Yacca Vendégház a keszthelyi történelmi belváros szívében, a Helikon u. 17. szám alatt található „zöld sziget”, melynek különleges japán dísznövényekkel beültetett udvara egyedülálló a városban. A Vendégház pár percnyi sétára van minden fontosabb helyi objektumtól. Gépkocsival egyszerűen megközelíthető, a parkolás zárt udvarban lehetséges.

Vendégházunk a cégünk fő profilját jelentő Golden Yacca étrend-kiegészítő termékcsaládról kapta nevét. Az itt megszállók többsége üzleti partnereink közül kerül ki, de rajtuk kívül – kizárólag előzetes bejelentkezés és szobafoglalás alapján – bárki igénybe veheti szabad férőhelyeinket.

Vendégházunk egyidejűleg 12 vendéget tud fogadni, pótágyak alkalmazása esetén a férőhelyek száma legfeljebb 14 lehet. Két négy személyes apartman és két kétágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Az apartmanokhoz zuhanyfülkés, a szobákhoz kádas fürdőszoba tartozik.

Szobánként egy TV-készülék van, a helyi kábelszolgáltató széles magyar nyelvű és nemzetközi csatornaválasztékával. Vendégeinknek vezeték nélküli internet-kapcsolat (wifi) is rendelkezésükre áll.

Külön térítés ellenében igénybe vehető az emeleti részen található finn szauna, azonban ennek használata bizonyos időszakokban korlátozott.

Sem meleg, sem hideg étkezést nem áll módunkban biztosítani, de a vendégház főépületének pincéjében lévő közös konyhában főzési, a szobákhoz csatlakozó ebédlőben pedig ételmelegítési és étkezési lehetőség van. A velünk partneri kapcsolatban álló közeli éttermek kedvezményt adnak vendégeinknek, ennek mértéke változó, de 5 %-nál soha nem kevesebb.

2 ágyas szoba: 7.500 Ft/éjszaka (max. 2 férőhely) + 410 Ft/fő/éjszaka IFA

Apartman: 12.000 Ft/éjszaka (max. 4 férőhely) + 410 Ft/fő/éjszaka IFA

Pótágy: 2.500 Ft/éjszaka

6 éven aluli, külön fekhelyet nem igénylő gyermekek számára a szállás ingyenes. További gyermek- és családi kedvezmények ügyében kérje egyedi árajánlatunkat!

Áraink az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák!

Amennyiben egy szobát vagy apartmant a benne lévő férőhelyeknél kevesebben vesznek igénybe, akkor is az eredeti árak az érvényesek!

Bankkártyával történő fizetés egyelőre nem lehetséges.

Az Európai Szállodai Házirenddel összhangban a szállást az érkezés napján 14 óra után lehet elfoglalni, a távozás napján pedig legkésőbb 10 óráig el kell hagyni. Ettől csak kivételes esetekben és előzetes külön megállapodás alapján lehet eltérni.

Amennyiben szeretné igénybe venni Golden Yacca Vendégház szolgáltatásait, kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Email: egym@egym.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 83 314 257 (munkanapokon 8-tól 16 óráig)
Nyitvatartás: munkanapokon 8-tól 16 óráig