Cégünk multifunkciós központja, a Vital Forum konferencia- és rendezvénytermével, valamint exkluzív klubhelyiségével oktatási, kulturális, közösségi és szórakoztató rendezvényeknek ad otthont.

Az organikus építészet elvei alapján tervezett épület nagyterme igényes helyszín konferenciák, előadások és egyéb rendezvények megtartásához. Befogadóképessége mintegy 80 fő, további ülőhelyek alkalmazásával és a hosszanti folyosó felhasználásával maximum 120 fő.

A terem központi részén található 30 fős kerekasztal nevéből és kialakításából eredően ideális kerekasztal- és műhelybeszélgetésekhez, valamint sajtótájékoztatókhoz. Vetítővászon, projektor, hangosítás és vezeték nélküli internet-kapcsolat (wi-fi) is rendelkezésre áll. A rendezvények lebonyolításához igény szerint technikai személyzetet is biztosítunk.

A nagyteremből három kisebb tárgyalóhelyiség nyílik, melyek szekcióülésekre vagy egyéb elkülönített programokra használhatóak.

A Vital Forumban megoldható az étkeztetés is: catering-helyiségünkből kényelmesen kiszolgálhatóak étellel-itallal a kedves vendégek.

A Vital Forum tetején található exkluzív klubhelyiségünkből csodálatos panoráma nyílik a Keszthelyi-hegységre. A nyugalmat árasztó fa burkolat, az intarziás parketta és az igényes kialakítású bárpult ideálissá teszi kisebb rendezvények, kiállítások, tárgyalások lebonyolítására.

A Vital Forum könnyen megközelíthető a 76-os főút keszthelyi elkerülő szakasza felől. A rendezvények résztvevői zárt udvarunkban parkolhatnak gépjárműveikkel.

Információs email: egym@egym.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 83 51 51 51 (munkanapokon 8-tól 16 óráig)
Nyitvatartás: munkanapokon 8-tól 16 óráig