Étrend-kiegészítők

Az emberi szervezet méregtelenítéséhez, az élettanilag hasznos tápanyagok beépítéséhez, a hiányzó mikrotápanyagok pótlásához és az ellenállóképesség növeléséhez a Golden Yacca természetes étrend-kiegészítő termékcsaládot ajánljuk.

Környezetbarát tisztítószerek

A tiszta, higiénikus környezet alapvető emberi igény. Nem mindegy azonban, hogy ezt milyen eszközökkel teremtjük meg. Környezetbarát tisztítószereink ehhez nyújtanak hatékony, gazdaságos és biztonságos segítséget.

Vízkezelő berendezések

A víz a legfontosabb élelmiszerünk és tisztítószerünk, a földi élet egyik alapvető eleme. Sajnos korunk civilizációs ártalmai a vizet sem kímélik: rengeteg szennyeződés és káros rezgés éri, mire eljut hozzánk, akár palackozva, akár vezetéken keresztül, de ma már az élő vizeknek is csak kicsiny hányada mondható emberi felhasználásra alkalmasnak. A jelenleg is zajló klímaváltozás nagy valószínűséggel csak ront a kialakult helyzeten.

Elektroszmog és káros sugárzás elleni védelem

A különböző elektromos készülékek által kibocsátott elektroszmog és a káros sugárzások, valamint a geopatikus zavaró zónák (káros földsugárzások) ellen nyújtanak védelmet az UMH készülékei.

Teák

Egy csodálatos emberpár minden szeretete és tudományos tapasztalata teakeverékekbe rejtve: ez a Négy Évszak teacsalád. A prof. dr. Rácz Gábor és prof. dr. Rácz-Kotilla Erzsébet által megalkotott, túlnyomórészt hazai gyógynövényekből álló élvezeti teáink meghitten adják vissza az egyes évszakok hangulatát.

Könyvek és egyéb kiadványok

A testi-lelki-szellemi egészséget és a környezet védelmét szolgáló, szellemiségükben a cégfilozófiával harmonizáló könyvek és egyéb kiadványok gondosan összeállított kínálatából válogathat minden erre fogékony érdeklődő.