UMH
A víz az első számú tápanyagunk, de nem minden iható víz egészséges. A vezetékes vízbe baktériumok, hormonok, gyógyszer-maradványok, gyomirtók, klór, ólom, azbeszt, réz és más nehézfémek kerülhetnek.
Ivóvíz szűrő

Az ivóvizünk szempontjából fontos, hogy annál jobb, minél kevesebb olyan anyaggal érintkezik, amely számára nem természetes. A CARBONIT® szűrőpatronok a vizet többlet-energiafogyasztás nélkül, csak a hálózatában lévő víznyomás segítségével tisztítják. Szennyezőanyagoknak nincs helye az ivóvízben.

1. fázis: A GFP-típusú aktív szénszűrő garantálja a víz szennyezőanyag tartalmának csökkentését, a szag és az íz javítását és hatékonyan visszatartja a szilárd részecskéket, a kórokozó mikroorganizmusokat, a baktériumokat, a rezet, az ólmot, a klórt, a gyógyszer-maradványokat, a lindánt, a DDT-t , az atracint és más növényvédő szereket, nehézfémeket, stb. Ugyanakkor a hasznos ásványi anyagok megmaradnak a vízben. Az aktivszén előállítása megújuló nyersanyagból (kókuszdió-héj) történik. A szűrő finomsága 0,45 mikron.

2. fázis: Az UMH technológia törli a káros frekvenciákat, az elektroszmog hatásait és a szennyező anyagokból származó negatív információkat. A víz energetizálása és átstrukturálása a 7 működési elvet alkalmazó UMH-készülék segítségével történik, amely a víznek optimális kristályszerkezetet és a hiányzó 22,5 Hz körüli frekvenciaspektrumot újra visszaadja.

A sejtekbe csak így tud biztosan bejutni a víz.

A víz harmóniában a természettel

Így funkcionál az UMH technológia: A víz kezdetben centripetálisan örvénylik és szétbomlik apró sugarakra. Ezután a víz egy rendkívül hatékony rezgésmezőn halad át, amelyet specifikus információt tartalmazó folyadékok, különleges drágakövek és más természetes energiaforrások gerjesztenek. Az így elért megnövekedett felszíni terület és a kristályszerkezetbeli változás következtében a víz érezhetően lágyabbá válik.

Közvetlenül érintkezve az energia mezővel, történik a bioenergetikai mezők megbízható átadása. Ezáltal érjük el a víz fizikai szerkezetének pozitív átrendeződését. Ugyanakkor a káros anyagoktól származó rezgésinformáció a vízben törlésre kerül.(Dr. Ludwig és Dr. Kohfink megállapítása). Élvezze a természet mintájára átformált friss vizet!

„A víz az élet, de csak akkor, ha a víz is élő.” (Dr. Kohfink)

 • Gyógyítók
 • Háztartások
 • Gasztronómia
 • Kertészet
 • Üdítőital-gyártók
 • Hűtővízkörök
 • Építőipar
 • Wellness
 • Mezőgazdaság
 • Úszómedencék
 • Akváriumok
 • Fűtéskörök
 • Autómosás
 • Élelmiszeripar

A készülékek a következő minősítésekkel rendelkeznek:

minősítés
minősítés
minősítés

Jogi okokból az UMH cég nem utalhat gyógyhatásra egyetlen általa gyártott terméknél sem. A készülékek nem helyettesíthetik az orvosi ellátást és legfeljebb támogató hatást nyújthatnak. A hatásokkal kapcsolatban felsorolt szakértői jelentések és információk a hagyományos orvoslás és a természettudomány képviselői által jelenleg nem teljes körűen elismertek. Azonban az alternatív gyógyászat területén jelentőségük nem vitatott. Az UMH termékek használata nem helyettesítheti az egészségügyi problémákkal kapcsolatos orvosi és természetgyógyászati kezeléseket.

Az új életenergia egyetlen fenntartható forrása még mindig a természet, a friss levegő, az energiában gazdag víz, a napfény és a természetes élelmiszer.

A Karintiában található Vízügyi és Környezetvédelmi Fejlesztési Intézet (Institut für Wasser- und Umweltverbesserung) már több mint 20 éve intenzíven foglalkozik a természetes vízkezeléssel.

A példaértékű modellt a természet törvényei szolgálják. Az UMH társaság minden terméke aprólékos kézimunkával készül kis szériákban. A magas színvonalú gyártástechnológiában nagy szerepe van a műszaki know-how mellett, a különleges és kiváló minőségű alapanyagoknak és az exkluzív termék designnak.

„Az emberi lélek a vízhez hasonló. Az égből jön és az égbe tér meg. Majd újra le a Föld mélyébe, örökös változásban.” (J.W. von Goethe)

A víz struktúrája meghatározó jelentőséggel bír

A grafit és a gyémánt is kizárólag szénből állnak és így kémiailag azonosnak tekinthetők, de a kristályrács szerkezeti különbsége teljesen más tulajdonságokat kölcsönöz a két anyagnak.

Ha ezt az elvet a vízre vetítjük, akkor egyértelmű, hogy nem csak a kémiai összetétel, hanem a molekulaszerkezet és rendezettség mértéke is nagy jelentőséggel bír.

A jelenlegi ivóvíz gyakran klórozott, kémiailag tisztított és UV-sugarakkal kezelt. A víz továbbítása nagy nyomással, hosszú csővezetéken keresztül történik. Ennek során a víz eredeti energetikai minősége szinte teljesen elvész és sejtjeinknek az optimális táplálást ez a víz már nem képes biztosítani.

„Az élet titkát a víz rejti magában, az eredendő, ősi rendezettségében megőrzött víz.” (Karl Trincher, biofizikus)

Az UMH meggyőző minőség

Az UMH technológia messzemenő jelentőségét igazolja a nagy ügyfélkör és az átfogó vizsgálati jelentések. Nem csak magánlakások és vállalatok részesülnek számos előnyéből. Sok éve már gazdaságok és különösen a holisztikus szemléletű orvosok és gyógyítók is támaszkodnak ezekre a természethű vízkezelési módszerekre. A strukturált és sejtekbe integrálódni képes víz alapvető fontosságú.

Az UMH készülékek hatékonyságát többek között az alábbi vizsgálati módszerek egyértelműen igazolják: cseppkép-elemzés, UV spektroszkópia, Dr. Popp-féle biofoton mérés, a felületi feszültség mérése, Dr. Voll-féle bőrellenállás mérések, színkép elemzés, kineziológia, a kristályok leképezése, radiesztéziás mérések, mikroszkópia. Kérjen szakértői véleményportfoliót.

„Aki birtokában van a tudásnak, az a vízben leli örömét.” (Konfucius)

Áram nélkül, vegyszerek nélkül

Az UMH technológia nem igényel karbantartást és a hatása időben korlátlan. Áram és vegyi anyagok nélkül működik, tisztán a fizikai elvek alapján.

Ez egy természetes vízkezelési módszer, amely lehetővé teszi a gyenge minőségű csapvíz strukturális és energetikai regenerációját. Az víz energiaértéke többszörösére nő.

Dr. Kohfink-Kalagin, a müncheni Radiológiai Intézet munkatársa nagyfrekvenciás mérések segítségével megerősítette az UMH készülékeken keresztül átengedett csapvíz optimális újrastrukturálásának tényét. A minőséget a Sziklás-hegységbeli tiszta forrás vízével hasonlította össze.

„Javítsuk ki” a csapvizünket a természet adta modell mintájára. Spóroljuk meg magunknak az ásványvizes kartonok cipelésével kapcsolatos gondokat, miközben a környezetet és a pénztárcánkat is kíméljük.

„Minden áramlik.” (Herakleitosz)

Előnyök
 • A sejtekbe integrálódni képes víz a forrásvíz kristályszerkezetével
 • A szennyezőanyagok frekvenciáinak törlése
 • A serkentő energiákkal való feltöltődés biztosítása ivás, fürdés és zuhanyozás során
 • Érezhetően lágyabb és frissebb íz
 • Vízkő kiküszöbölése és képződésének gátlása
 • Csökkentett mosószerszükséglet
 • A csővezetékek és berendezések védelme

„A víz barátságos elem annak, aki ismeri, és otthon van benne.” (Johann Wolfgang von Goethe)

Garancia
 • 5 év garancia a működésre és a készüléktechnológiára
 • 5 hónapos pénz-visszafizetési garancia a nem kielégítő hatékonyság esetére

„Minden dolog princípiuma a víz, mert a víz az, amiből minden kiindul és amelybe minden visszatér” (milétoszi Thalész)

„A víz minden dolgok forrása.” (milétoszi Thalész)Részletek az UMH technológia hatékonyságával kapcsolatos fizikai és orvosi reprodukálható bizonyítékokból.

Közérzetünk jelentősen függ élelmiszereink minőségétől, a tápanyagoktól és a tiszta ivóvíz strukturális rendezettségétől. Az UMH technológiával a víz optimális módon revitalizálódik és újra elnyeri a kristályos állapotot. Ennek eredményeképpen, a víz újból képessé válik arra, hogy eljusson a sejtekhez.

Víz a forrásvíz minőségével

Dr. Emoto által készített vízkristály-képek jelentős javulást mutatnak a kristályos szerkezetben. A víz visszanyeri az eredendő minőségét.

RENDEZETT SZERKEZETŰ VÍZRE VAN SZÜKSÉGÜNK.

Rendezettség Az UMH NÉLKÜL
Rendezettség Az UMH ALKALMAZÁSÁVAL

UMH helyreállítja a víz energetikai minőségét. A Dr. Knapp-féle Colorplate®-teszt (színképelemzés) segítségével mért bioenergetikai potenciál több nap után is kimagasló szinten maradt.

ENERGETIZÁLT VÍZRE VAN SZÜKSÉGÜNK.

Bioelektromos állapot Az UMH NÉLKÜL
Bioelektromos állapot Az UMH ALKALMAZÁSÁVAL

Orvosilag is elismert bioelektromos impedancia analízissel végzett vizsgálatokkal bebizonyították, hogy az UMH víz biztosítja az extra- és intracelluláris terek optimális hidratálását. Ugyanezeket az eredményeket más tesztelt készülékekkel eddig nem érték el.

A VÍZNEK KÉPESNEK KELL LENNI A SEJTEK HIDRATÁLÁSÁRA.

TESTÖSSZETÉTEL-ELEMZÉS TESTÖSSZETÉTEL-ELEMZÉS
BIACORPUS-MÉRÉS BIACORPUS-MÉRÉS

Dr. Ludwig által elvégzett és tudományosan elismert UV, LF és HF mérések megerősítik 300 szennyezőanyag frekvenciáinak törlését. A magas szabályozóképességű biofotonok hatására a vízmolekulák stabil struktúrákat vesznek fel. Ezt igazolták Prof. Dr. Popp által végzett vizsgálatok. Ily módon, történik a víz eredeti energetikai minőségének helyreállítása.

HARMONIZÁLT VÍZRE VAN SZÜKSÉGÜNK.

ELEKTROLUMINESZCENCIA ELEKTROLUMINESZCENCIA
DR. LUDWIG-FÉLE MÉRÉSEK DR. LUDWIG-FÉLE MÉRÉSEK

Emellett Dr. Kröplin (Stuttgarti egyetem), Dr. Kohfink, Dr. Doepp, DI Pfaffenbichler, Dr. Kilibaeva által végzett vízminőség vizsgálatok és a vízkőlerakódások mikroszkopikus fényképei is lenyűgöző eredményeket mutatnak.

A VÍZNEK ÉLŐVÉ KELL VÁLNIA.

A VÍZKŐ ÁTALAKULÁSA A VÍZKŐ ÁTALAKULÁSA
QUANTUM-FRAKTÁLKÉP QUANTUM-FRAKTÁLKÉP

Az Oberon diagnosztikai rendszerrel végzett mérések a kompenzációs válasz 81%-os erősödését mutatják az UMH vízzel történt kezelés után. Meridián pontokon végzett biorezonancia mérések (Dr. Voll-féle) világosan mutatják a víz élénkítő és szervtámogató funkcióját. Hosszú távú anyagcsere-vizsgálatok is megerősítik a sejtek optimális hidratálását.

GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ VÍZRE VAN SZÜKSÉGÜNK.

Orvosi vizsgálatok OBERON DIAGNOSZTIKAI RENDSZER
Orvosi vizsgálatok BIOREZONANCIA

A Dr. Höfer-féle kristálykép elemzés is azt mutatja, hogy az UMH-val kezelt víz újra természetes kristályformákat vesz fel.

HARMONIZÁLT VÍZRE VAN SZÜKSÉGÜNK.

A részletes vizsgálati anyagokat szívesen megosztjuk.

Spagyrikus vizsgálatok AZ UMH NÉLKÜL
Spagyrikus vizsgálatok AZ UMH ALKALMAZÁSÁVAL
UMH
UMH szűrő

Mosogató alatti UMH szűrő a Pure típusú készülékkel

 • Egyszerűen beépíthető a mosogató alá - a pulton elhelyezett külön kis csaphoz vagy egy háromutas főszelephez csatlakoztatható
 • Gyorscsatlakozó lehetővé teszi a szűrőpatron egyszerű kicserélését
 • Átfolyás: függ a víznyomástól, 2 l/perc
UMH ALPHA

UMH ALPHA

 • Az UMH Live Gold kombinációja állvánnyal és üveg tölcsérrel
 • Folyadékok energetizálásához
 • Lehetséges a többszörös energetizálás
 • 24 karátos arany bevonat
UMH LIVE SZÉRIA

UMH LIVE SZÉRIA

 • Sokoldalú készülék, amely közvetlenül a csapra csatlakoztatható a konyhában és a fürdőszobában, illetve a zuhanycsőre, az udvari csapra és egyéb vízvételi helyekre.
 • Víz a forrásvíz szerkezetével
 • Ideális utazás során (egy utazó szettben forgalmazzuk)
 • Ezüst bevonattal
UMH PURE SZÉRIA

UMH PURE SZÉRIA

 • Optimális energetizáló kiegészítő a meglévő szűrőrendszerekhez
 • Víz a forrásvíz szerkezetével
 • Kapható 3/8“-os menettel és szükség szerinti speciális adapterrel
UMH POOL SZÉRIA

UMH POOL SZÉRIA úszómedencékhez

 • Víz a forrásvíz szerkezetével
 • Hosszabb ideig friss víz
 • A serkentő energiákkal tölti fel a fürdőzőket
 • A kezelt víz kevesebb bőrirritációt eredményez
 • Jelentős megtakarítások a vegyszerköltségekben
 • Védelem a vízvezetékeknek, csökkentett vízkőlerakódás
 • Karbantartásmentes
 • Kapható méretek: 6/4“ és 2,5“
UMH MASTER SZÉRIA

UMH MASTER SZÉRIA

 • Biztosítja a ház teljes vízellátó rendszerének táplálását energetizált vízzel
 • Vízkő elleni optimális védelem az egész házban
 • Stimulálja a növények fejlődését és javítja az állatok egészségét
 • Csökkentett mosó- és tisztítószerszükséglet
 • A beépítést minősített szakember végezze
 • Kapható méretek: 1/2“, 3/4“, 1“, 5/4“, 6/4“ és 2“
UMH HEAT SZÉRIA

UMH HEAT SZÉRIA fűtési rendszerekhez

 • Hatékony megoldás a padlófűtési rendszerekben és fűtési körökben keringtetett víz energetizálására
 • Védi a fűtési kör vezetékeit az eltömődéstől
 • A padlófűtés serkentő energiákkal tölt fel az UMH technológia révén
 • Növeli a lakóterek energetikai minőségét
 • A fűtővíz több éven keresztül tiszta marad
 • Legalább 5%-os megtakarítás a fűtési költségekben
 • Karbantartásmentes
 • Kapható méretek: 1“, 5/4“, 6/4“, 2“, 2,5“ és 3“


Szenzációs energiafeltöltés! Orvosok és szakértők által sokoldalúan tesztelt és ajánlott elektroszmog, geopatikus zavaró zónák, nagyfeszültségű sugárzás, radioaktivitás kivédésére, valamint alvászavarok, fájdalmak, teljesítménycsökkenés, fáradtság és hasonló problémák megszüntetésére.
Ivóvíz szűrő

Az UMH-lapok védelmet biztosítanak az alábbi esetekben

 • nagyfeszültségű energiamezők, ipari létesítmé- nyek, radarok, TV- és rádióadók, légiközlekedés által okozott elektroszmog
 • mobiltelefonok, vezetéknélküli telefonok
 • számítógépek, nyomtatók, egyéb elektromos ké- szülékek által kibocsátott zavaró elektromágneses mezők
 • radioaktivitás
 • geopatikus zavaró zónák
 • Egészségügyi problémák a fejtől a lábig minden területen, tehát a szem, a szájüreg és a genitáliák kezeléséhez is felhasználható.
 • Fájdalmak. Bármilyen fajtájú és bárhol fellépő fájdalom mindig a blokádokkal van kapcsolatban. Akadályozott energiaáramlás (idegi irritáció ese- tén, gyulladásos állapotban és az idegpályák inge- rületvezetési zavaraiban).
 • Hát, vénák és keringési problémák
 • Lágyéksérv, alhasi fájdalmak, nyirokpangás
 • Alvászavarok (minden második embert érint) - Energiahiány, teljesítménycsökkenés, fáradtság
 • Koncentrációs zavar, immunzavar

A KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR szereti a közvetlen bőrkontaktust. Hatása kiterjed a kívánt megoldáson túl a még lappangó problémák energetikai rendezésére is. A szervezet energiamezői megnyílnak, kitágulnak és úgy felerősödnek, hogy a megzavart zóna vérellátása javul. A méregtelenítés, a harmonizálás, vitali- zálás és regenerálás zavartalanná válik.

A KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR alapanyaga a legtisztább kvarcból nyert szilíci- um (Si). Energetikai szempontból a szilícium azért jelentős és különleges, mert a kvarc a hegyikristályból származik. Ez az értékes ásvány a kozmikus energiák legoptimálisabb transzformátoraként ismert.

A szilícium a földkéreg második legnagyobb arányban előforduló eleme. Az oxigén 46 százaléka mellett a maga 28 %-os arányával rend- kívül jelentős, mert az összes többi 26 %-ot adják a további elemek (vas, kálium, stb.). A kovasav felerősíti a növények fényfelvevő képességét. Sajnos ez az elmúlt 50 évben a kritikus érték alá csökkent. Ezáltal a növényi fehérjék értéke, így legfőbb táplálékaink értéke radikálisan romlott. Az eredmény: degenerációk a növény- és állatvilágban és krónikus betegségek. Az ember az általa elkövetett hibák miatt szenved. Ennek enyhítése és az ártalmak kivédése a szilíci- umlap hordásával elérhető

A teremtésben minden energia és rezgés. Azon automatikusan működő kozmikus törvények megfigyelése, melyek a fent felsorolt alapelvekkel összefüggésben vannak, teszi lehetővé azt a minő- séget, amelyet az UMH termékek széles hatás- spektrumban képviselnek.

A KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR lap- ja egy egészen különleges energetizálási folyamat eredményeként a kozmikus energia kimagasló és felülmúlhatatlan akkumulátorává vált. A benne rögzített erőpotenciák lehetővé teszik a test, a lé- lek és a szellem blokádjainak oldását, a fájdalmak csökkentését és a sejtplazma eredeti harmóniájának helyreállítását. Használatával a szervezet teljes körű regenerálódása veszi kezde- tét. Miért? Mert a negatív rezgéseket, melyet a környezeti ártalmak, a betegségek tünetei, vala- mint a lelki megrázkódtatások okoznak, a szilíci- umlap felveszi, szondázza, rendezi és mindezek után egy tökéletes gyógyító struktúrában visszasugározza.

A káros sugárzások tehát – ellentétben a többi za- varmentesítő készülékkel – nem visszaverődnek, hanem abszorbeálódnak, majd átalakított formá- ban, pozitív állapotban – amely a kozmikus rendezőelvnek megfelel – szervezetünk hasznára válnak. Hatására a sejtek ismét normálisan pulzálnak.

Allergia, fáradtság, rossz közérzet, koncentrációs és alvászavarok, mindenféle fájdalom megszűnik. Ugyancsak észlelhető a lelki, idegi és immunrendszerbeli pozitív változás. Jó hatással van a bioritmusra és a hormonrendszerre egyaránt.

 • Az energetizálás abszolút tartós.
 • Az anyagszerkezet hő- és saválló. Hatását semmiféle energiamező nem gyengíti, nem változtatja meg.
 • A mobil- és vezeték nélküli telefonok, a TV-k, a számítógépek használatakor közvetlen a készülékre helyezzük az UMH-lapot, így teljesen szavatolható a védelem.
 • A lapot nem szükséges folyó víz alatt időszakosan semlegesíteni.
KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR
Műszaki adatok
Átmérő:2,1 cm3 cm4,5 cm7 cm
Hatósugár:1 készülékpontszerű1 m1,6 m
Tömeg:3 g7 g20 g44 g
Vastagság:5 mm
Anyag:kvarcüveg (szilícium)
Felhasználási lehetőségek
 • A különböző sugárzások káros hatását kivédendő a kis KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTORT (3- 4,5-7 cm Ø) egy zsinórra függesztve a thymus (csecsemőmirigy) vagy a solarplexus (napfonat) fölött a testünkön hordjuk (a napfonat gyomortájon, az alsó bordaív alatt kb. 5 cm-re található).
 • A közvetlenül a készülékre helyezett 2,1 cm átmérőjű Handy-Chip használatával a mobiltelefonok és a többi erősen terhelő impulzusokat sugárzó berendezés, mint például a vezeték nélküli telefonok, Bluetooth, WLAN, stb. mentessé válnak a káros hatásoktól.
 • Fájdalmak esetén vagy a csakrák aktivizálása érdekében rögzítsük ragtapasszal a KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTORT közvetlenül a célzott testtájékra.
 • A lakás vagy ház elektromos készülékeinek harmonizálására a 3 cm-es lapot közvetlenül a biztosítékszekrény főkapcsolójára helyezzük.
Nagyszerű vizsgálati eredmények

Orvosok és kutatók tesztsorozatai bizonyítják mérési eredményeikkel az energetizátor hatékonyságát. A „Prognos-Diagnose-System”, az „Immedis-Voll- Expertensystem” és az „FKM-Verfahren” vizsgálati módszerek igazolják, hogy az alacsony, illetve magasfeszültségű sugármezők pozitív energiákká alakulva feltöltik az eszközt használók meridiánjait.

KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR
Műszaki adatok
Átmérő:18 cm30 cm
Hatósugár:7 m30 m
Tömeg:320 g770 g
Vastagság:5 mm
Anyag:szilícium speciális üveggel
Felhasználási lehetőségek
 • Az elektroszmog, a mobilsugárzás, a vezeték nélküli telefonok, a geopatikus zavaró zónák és a környezeti ártalmak kivédésére helyezzük a lakás vagy ház központi helyére a nagy méretű (18-30 cm Ø) KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTORT.
 • A káros rezgések semlegesítése és az élelmiszerek energetizálása is lehetséges, ha 3 órás időtartamra az energetizátorra helyezzük azokat.
 • Alvásunk nyugalmát, munkahelyünk energetizálását főleg teljesítménycsökkenés vagy fájdalom miatt úgy is biztosíthatjuk, ha közvetlenül a 18 cm átmérőjű KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR lapjára fekszünk, vagy ülünk. Hosszú autóutak alkalmával is hasznos segítséget nyújthat.
 • Tavakban vagy úszómedencékben a KOZMIKUS UMH-ENERGETIZÁTOR megakadályozza az algaképződést.