European Golden Yacca Marketing

Telefonos ügyfélszolgálat: (+36) 83 51 51 51   Email: egym@egym.hu   Hírlevél: feliratkozom
Golden Yacca +21 25g
Golden Yacca +21 25g
Gyártó:
EGYM
Leírás:
Növényi eredetű étrend-kiegészítő, amely a táplálék értékes anyagainak jobb felszívódását és hasznosulását segíti elő. Erőteljesen támogatja a méregtelenítést, a káros anyagok kiválasztását. Segíti a szervezet védekező reakcióit a különböző allergénekkel, kórokozókkal és fertőzésekkel szemben, valamint kedvezően befolyásolja a sav-bázis egyensúlyt.
Tulajdonságok:
A Golden Yacca 21+ három egyedülálló növény legkiválóbb összetevőiből: a vadon élő Yucca shidigera kérgéből, a koreai vörös ginzeng gyökeréből és a szőlőmag 95%-os OPC tartalmú
kivonatából készül.
A Yucca shidigera kérgéből készült port a vadon termett növény kíméletesen szüretelt részeiből, az értékes beltartalmi anyagokat megőrző ősi eljárással állítják elő. A Yucca shidigera Észak-Amerika délnyugati részének sivatagos fennsíkjain nő. Eredeti élőhelyének szélsőséges körülményei között csak különleges ellenálló képességének köszönhetően képes megmaradni. Ennek érdekében számos olyan, élettani szempontból fontos anyagot raktároz el magában, mint a szaponinok, flavonoidok és a resveratrol. Az őshonos indiánok az általuk az „Élet Fája” néven tisztelt növényt évszázadok óta használják táplálkozásuk kiegészítésére. A szaponinok a szervezet méregtelenítő folyamatait
támogatják, elsősorban a vastagbélen keresztül. A flavonoidok és a resveratrol antioxidáns hatása szakirodalmi adatokkal igazolt.

A ginzengnek rendkívül sokféle hatást tulajdonítanak. A legendák szerint megvilágítja a tudatot, javítja az emlékezőképességet, aktivizálja a kreativitást, ezeken keresztül pedig teljesebbé,
élvezetesebbé teszi az életet. A ginzengnek emellett rendkívül jelentős a roboráló, sejtmegújító hatása; javítja a stressztűrő képességet, fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt, és segít az általános gyengeség leküzdésében. Jól alkalmazható legyengült, vagy lábadozó betegek állapotának helyreállítására. Jól szolgálja az immunrendszert, ti. serkenti bizonyos immunsejtek termelődését.
Megfelelő mennyiségben fogyasztva segít leküzdeni a kimerültséget, a stresszt és a depressziót. A gyomorműködésre is pozitív hatással van: étvágygerjesztő hatású, serkenti az emésztést. Az embergyökér a belső elválasztású endokrin mirigyek stimulálásával is segíti a szervezetet a vitaminok és az ásványi anyagok hasznosításában. Jól használható hipoglikémiás eseteknél is, ugyanis közrejátszhat a vér cukortartalmának csökkenésében. Csökkenti a sugárkezelés okozta sejtkárosodást, emellett véd az alkohol roncsoló hatása ellen, fokozza az agytevékenységet és az adrenalinkibocsátást. Az agyat tartósan éber állapotban tartja, így késlelteti a fáradtságérzet kialakulását. A ginzeng egyik legkedvezőbb tulajdonságaként tartják számon, hogy tulajdonképpen normalizáló funkciója van, tehát az egész szervezetet erősíti, tekintet nélkül a kórállapot irányára. Állapottól függően stimulál, vagy épp nyugtat, csillapít. (Forrás: vital.hu) A szőlőmagból származó oligomerikus proantocianidinek (OPC) elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. A szakirodalomban kiemelik a szőlőmag-kivonat antioxidáns, öregedést lassító, az érfalak rugalmasságát javító, vérnyomáscsökkentő, LDLkoleszterinszintet („rossz koleszterin”) csökkentő, látást javító és véralvadást gátló hatását.

„Az antioxidánsok és szabadgyökök áthatják az egész életet – a redox biológiát alkotják. A szabadgyökök nem mind rosszak és az antioxidánsok nem mind jók! Az élet tulajdonképpen a kettő közötti egyensúly.” (Barry Halliwell: Plant Physiology, June 2006, Vol. 141, pp. 312–322)

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást, a mozgásban gazdag életmódot, valamint a megfelelő egészségügyi ellátást!
Változat leírása
Golden Yacca +21 25g-os
Cikkszám: 62
Bruttó ár
8.800 Ft
Mennyiség
 (darab)
darab
 
Az ár a mindenkori ÁFA-t tartalmazza.