European Golden Yacca Marketing

Telefonos ügyfélszolgálat: (+36) 83 51 51 51   Email: egym@egym.hu   Hírlevél: feliratkozom
Golden Yacca X7 70g
Golden Yacca X7 70g
Gyártó:
EGYM
Leírás:
Növényi eredetű étrend-kiegészítő, amely a táplálék értékes anyagainak jobb felszívódását és hasznosulását segíti elő. Erőteljesen támogatja a méregtelenítést, a káros anyagok kiválasztását. Segíti a szervezet védekező reakcióit a különböző allergénekkel, kórokozókkal és fertőzésekkel szemben, valamint kedvezően befolyásolja a sav-bázis egyensúlyt.
Tulajdonságok:
A Golden Yacca X7 kizárólag a Yucca shidigera kérgéből előállított étrend-kiegészítő termék. A vadon termő növényt az USA délnyugati, sivatagos fennsíkjain gyűjtik be. Bioaktív hatóanyagai a kíméletes feldolgozás révén nem sérülnek. Ezek közül kiemelkedő szerepük van a szaponinoknak és a polifenoloknak. A polifenolok olyan anyagok, melyeket a gyümölcsök és növények héjukban, illetve kérgükben fejlesztenek védőpajzsként a vírusok, gombák, baktériumok ellen.
X7 – azaz hétszeres hatás, mert a 100 %-os Golden Yaccához viszonyítva, melynek polifenol-tartalma 13 mg/g, a Golden Yacca X7 95 mg polifenolt tartalmaz grammonként. A Golden Yacca X7 étrend-kiegészítőben két jelentős polifenol található nagyobb mennyiségben: a resveratrol (22mg/g) és a yuccaolok (73 mg/g).
Fogyasztási ajánlás: 1-2 kapszula naponta, étkezés előtt vagy után egy órával. Túladagolása veszélytelen, de napi 6 kapszulánál több elfogyasztása nem szükséges. A Golden Yacca 100 % fogyasztásához kapcsolódva (és attól függetlenül is) fontos, hogy a napi folyadékbevitel legalább 1,5-2 liter legyen, és ez elsősorban tiszta vízből álljon!
Változat leírása
Golden Yacca X7 70g-os
Cikkszám: 54
Bruttó ár
22.400 Ft
Mennyiség
 (darab)
darab
 
Az ár a mindenkori ÁFA-t tartalmazza.