European Golden Yacca Marketing

Telefonos ügyfélszolgálat: (+36) 83 51 51 51   Email: egym@egym.hu   Hírlevél: feliratkozom

Fizetés és szállítás

A termékekre vonatkozóan megjelenített áraink az aktuális, érvényben lévő és bruttó árak, az aktuális mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

A termékek megvásárlásához az alábbi fizetési és szállítási lehetőségek állnak rendelkezésére:

 • Személyes átvétel (telephelyen) - helyszíni - készpénzes fizetéssel
  8360 Keszthely, Lippay Gáspár u. 3.
  Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8-16 óráig
 • Házhozszállítás - utánvéttel
 • Házhozszállítás – előreutalással
  az alábbi számlaszámra kérjük, a végösszeget elutalni:
  HUF Számla: 10101030-56881500-01000000 (Budapest Bank)
  Euro Számla: HU25 10101030-56881500-01000309

A megrendelt árut GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Jelentős raktárkészleteink miatt már másnapi vagy 2-14 munkanapon belüli kiszállítást vállalunk.

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óráig történik, melynek várható időintervallumáról a kézbesítés napján SMS-ben értesítjük Önt.

A szállítási feltételek Magyarország területére vonatkoznak, külföldi rendelés esetén egyeztetés szükséges telefonon (+36 83 51 51 51) vagy emailen (iroda@egym.hu) keresztül.

A házhoz szállítás díjszabása rendelési összegtől függően a következő:

a.) 1270 Ft minden 40 000 Ft alatti megrendelés esetén a Golden Yacca termékek esetén (kivéve a folyékony tisztítószereket és az UMH termékeket)

b.) 0 Ft, azaz ingyenes kiszállítás minden 40 000 Ft feletti megrendelés esetén (kivéve a folyékony tisztítószereket és az UMH termékeket)

c.) folyékony tisztítószerek esetén a csomagolás speciális követelményei miatt egyedi díjszabást alkalmazunk, mely minden esetben egyeztetés tárgya, illetve csak személyes átvételre és így készpénzes fizetésre van lehetőség

d.) UMH termékek megrendelése esetén a csomagolás és szállítás speciális követelményei miatt egyedi díjszabást alkalmazunk, mely minden esetben egyeztetés tárgya (2 kg-ig utánvét esetén 1270 Ft)

e.) a futárszolgálat kapacitását meghaladó nagykereskedelmi mennyiségű megrendelések esetén szintén egyedi díjszabást alkalmazunk, mely minden esetben egyeztetés tárgya

f.) Súlykorlát: belföldön 0-40kg-ig/csomag

A házhozszállítás közzétett árai az általános forgalmi adót (Áfa) tartalmazzák.

Ahol az árak személyes egyeztetés útján kerülnek kialakításra, ott PayU rendszeren keresztüli fizetésre nincs lehetőség (pl.: folyékony tisztítószerek és UMH termékek).

Vevő köteles a kiszállítás időpontjában, a szállító jelenlétében a csomagot tételesen ellenőrizni. Köteles meggyőződni arról, hogy valóban a megrendelt termék került kiszállításra - tartozékaival együtt -, a megrendelt mennyiségben és minőségben. A mennyiségi és az azonnal észlelhető minőségi kifogást Vevő haladéktalanul jelezni köteles a szállítónak.

A kifogás jelzésének módja jegyzőkönyv készítése, amelyben a hiányt, illetve a hibát Vevő megjelöli. Jegyzőkönyv hiányában sérülésre, hiányosságokra vonatkozó utólagos reklamációt Eladónak nem áll módjában elfogadni.