Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

EGYM

EGYM

Él egy növény az észak-amerikai sivatagokban, amely a szélsőséges körülmények közepette szívós túlélőként az élet fenntartásához szükséges anyagokat halmoz fel magában. A Yucca shidigerát az őslakos navahók az Élet Fája néven tisztelik és gyógytáplálékként hasznosítják.

Yucca

Szerencsés találkozásoknak és a fogyasztásához kapcsolódó orvosilag dokumentált állapotjavulásoknak köszönhetően a belőle készült étrend-kiegészítő, a Golden Yacca az 1980-as évek végén eljutott Európába, majd nem sokkal később Magyarországra is, ahol az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) elsőként engedélyezte az akkor még táplálékkiegészítőnek nevezett termékkategóriában.

A Golden Yacca szakmai és üzleti sikere lehetővé tette, hogy 1994-ben megalakuljon és gyors ütemben növekedjen cégünk, az EGYM Vital Center Kft. Nevünkben az EGYM a „European Golden Yacca Marketing” rövidítése. Német-magyar vegyesvállalatként a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a nyugat-európai színvonalú üzleti hozzáállásra és munkakörülményekre, valamint a termékeink és marketingtevékenységünk hitelességét megalapozó minőségre és tudományos-szakmai háttérre.

1998-ban felépült közép-európai termelési, kereskedelmi és kutatási-fejlesztési központunk, a keszthelyi Vital Forum, amely Magyarország mellett a szomszédos országokban működő partnereinket is ellátja termékeinkkel és a hozzájuk kapcsolódó szakmai háttérrel. Az organikus építészet alapelvei alapján megvalósult épületegyüttes azon túl, hogy otthont ad különböző tevékenységeinknek, cégünk meghatározó arculati eleme: minden elemében magában hordozza az élet tiszteletét és a környezet iránti felelős gondolkodást.

Az EGYM Vital Center zászlóshajójának tekinthető Golden Yacca étrend-kiegészítő termékcsalád mellett számos további, a cégfilozófiával összhangban lévő termékkel és szolgáltatással bővült kínálatunk az elmúlt két évtized során. Évtizedek óta kínálunk megoldásokat a környezetbarát és ökológiailag tudatos tisztítástechnológia és a vízkezelés területén is. Minden termékünk és szolgáltatásunk az élet minőségének növelését, a természetes harmónia megteremtését szolgálja.

Éveink az érveink: immár több mint húsz éve vagyunk jelen a magyar piacon, ahol a rohamosan növekvő presztízsű természetgyógyászat által közvetített ismeretanyag és szemlélet óriási keresletet generált az egészséges életmódot támogató termékek iránt. Kérészéletű, gyors gyógyulást és meggazdagodást ígérő "csodaszerek" és a forgalmazásukra szerveződő hálózatok, cégek tűnnek fel (és el...) évről évre, de az EGYM Vital Center minden piaci vihar közepette őrzi eredeti értékeit: a minőséget és a hitelességet. A valódi siker és a tartós piaci jelenlét záloga a jó szándék: csak értékes és hasznos termékeket kínálunk, a hozzájuk kapcsolódó tudással együtt, és mindezt tisztességes, megfizethető áron.
Rendezés:
Nézet: